بهترین لپتاپهای دانش آموزی و دانشجویی کمتر از ۳۰ میلیون تومان
به دلیل تنوع بینهایت لپتاپها، انتخاب دستگاهی که با حداقل هزینه ممکن کارایی مناسبی ارائه کند، کاری دشوار و بسیار زمانبر است. لپتاپی که درکنار قیمت مناسب از مشخصات مناسبی هم برخوردار باشد.
معمولا دانشجویانی که به دنبال دستگاههای ارزان قیمت هستند به سراغ لپتاپهای ۱۵ تا ۲۰ میلیونی میروند. اما درصورتی که دانشجویی به دنبال لپتاپی با مشخصات بهتر و پردازنده قویتر برای پروژههای مختلف باشد، داستان کمی متفاوت است.
در ادامه، ۵ لپتاپ با کارایی فراتر از روزمره و دانشجویی را به شما معرفی خواهیم کرد.
چه مشخصاتی بهتر است؟
در جواب به سوال چه لپتاپی مناسب کاربری روزانه و دانشجویی است؟ باید گفت که این دسته از لپتاپها به دلیل اقتصادی بودن مشخصات چشمگیری را به نمایش نمیگذارند.
اما به طور کلی یک لپتاپ دانشجویی برای مصارف روزانه باید به یک پردازنده میانرده، میزان رم کافی برای وبگردی و اجرای چند پنجره به صورت همزمان، حافظه زیاد برای ذخیره سازی و اسکن مدارک و مقالهها، باتری پرظرفیت و وبکم برای شرکت در جلسههای آنلاین مجهز شده باشد.
۱. ایسوس Expertbook B1
لپتاپ ایسوس مدل Expertbook B1 یک دستگاه دانشجویی بسیار مناسب در رده قیمتی ۱۹ تا ۲۰ میلیون تومان است که مشخصات خوبی دارد. این دستگاه با وزن حدودی ۱.۵ کیلوگرمی، نمایشگر IPS با نرخ ۶۰ هرتزی، باتری ۴۲ وات ساعتی، پردازنده Core i3 نسل دوازدهم، ۱۶ گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4 و ۲۵۶ گیگابایت حافظه قابل ارتقا SSD یکی از بهترین انتخابهای این قیمت است.
به طور کلی مشخصات این لپتاپ به این معنی است که پردازنده نسل دوازدهم Core i3 آن به کمک رم ۱۶ گیگابایتی عملکرد بسیار خوب و راضی کنندهای را از خود به نمایش میگذارد و به کمک باتری بادوام و و وزن سبک، با خیال راحت بیرون از خانه قابل استفاده است.
در آخر باید اشاره داشت که این لپتاپ با پشتیبانی از درگاه HDMI ۱.۴،پورت USB، پورت Display، جک ۳.۵ میلیمتری، پورت LAN و ورودی USB Type-C دیگر نیازهای دانشجویان را به کامل برطرف میکند.
۲. ایسوس Vivo Book 15 F1504VA
اگر طرفدار برند ایسوس هستید و در نظر دارید تا کمی بیشتر برای خرید یک لپتاپ دانشجویی هزینه کنید، انتخاب بعدی شما قطعا Vivo book 15 خواهد بود.
لپتاپی که با قیمت حدودی ۲۸ میلیون تومان نمایشگر FHD با نرخ ۶۰ هرتزی، پردازنده i5 نسل سیزدهم، ۵۱۲ گیگابایت حافظه پرسرعت SSD، اسپیکرهای استریو Sonic Master، حافظه رم ۸ گیگابایتی DDR4 و باتری ۴۲ وات ساعتی را در اختیار کاربران قرار داده و انتخاب عاقلانهای بهنظر میرسد.
مشخصات این دستگاه به ما اجازه اجرای برنامههای سنگین را میدهد و به کمک حافظه ۵۱۲ گیگابایتی قابل ارتقا با مشکل اضافه کردن برنامه و ذخیرهسازی مواجه نشویم. البته که وبکم باکیفیت و اسپیکرهای Sonic Master تجربه استفاده بینظیری را به شما القا میکند.
در آخر باید گفت که لپتاپ Vivo book 15 از درگاه USB، جک ۳.۵ میلیمتری، پورت HDMI و ورودی USB Type-C نیز پشتیبانی میکند.
۳. اچ پی G8 R5-C 255
سومین دستگاهی که در این لیست قرار میگیرد لپتاپی از برند HP مدل G8 R5 است. لپتاپی خوش قیمت با مشخصاتی راضی کننده.
اگر بخواهیم به طور مستقیم و واضح به مشخصات این لپتاپ اشاره کنیم باید گفت که شما با در اختیار داشتن حافظه پر سرعت یک ترابایتی، نمایشگر ۱۵ اینچی Full HD، شارژدهی طولانی و پردازنده Ryzen 5 همراه با ۱۶ گیگابایت رم DDR4 تنها ۲۴ میلیون تومان فاصله دارید.
این امکانات و مشخصات به خوبی به نیازهای هر کاربری پاسخ میدهد و لپتاپ HP G8 را به کاملترین دستگاه این بازه قیمت تبدیل میکند.
همینطور HP برای این دستگاه درگاه اختصاصی Type-C با قابلیت انتقال داده با سرعت ۱۰ گیگابایت برثانیه، HDMI، ورودی کارت حافظه، ورودی LAN و درگاه USB درنظر گرفته است.
۴. ایسر Aspire 5
لپتاپ ایسر مدل Aspire 5 باوجود قیمت بالاتر نسبت به بقیه مدلهای این لیست مناسبترین گزینه برای انجام کارهای گرافیکی است.
همانطور که پیشتر اشاره شد، این دستگاه در کنار مشخصاتی مانند پردازنده i5 نسل یازدهم، حافظه ۵۱۲ گیکابایتی و نمایشگر Full HD از نوع Comfy View LED با نرخ ۶۰ هرتزی، به ۲ گیگابایت گرافیک GeForce MX۴۵۰ مجهز شده تا نسبت به رقبا در این قیمت برای انجام کارهای گرافیکی مناسبتر باشد.
این لپتاپ با حدود قیمتی ۲۸ میلیون تومان درکنار نمایشگر، پردازنده گرافیکی و حافظه ذخیره سازی مناسب اسپیکرهای دوگانه باکیفیت، باتری ۴۸ وات ساعته، ۱۶ گیگابایت رم DDR4 و مجموعه کاملی از پورتها از HDMI گرفته تا Type-C و جک ۳.۵ میلیمتری اشاره کرد.
۵. لنوو Idea Pad Slim 3
جایگاه پنجم و آخرین لپتاپ مناسب دانشجویان این لیست را لنوو با لپتاپ ideapad Slim 3 تسخیر کرده است.
لپتاپی که درعوض ارائه پردازنده i3 نسل سیزدهم، ۸ گیگابایت رم DDR5، حافظه داخلی ۲۵۶ گیگابایتی SSD و اسپیکرهای دالبی ۱.۵ وات تنها ۱۸ میلیون تومان قیمت دارد.
این مشخصات در کنار باتری ۴۷ وات ساعتی، وبکم باکیفیت، نمایشگر Full HD و وزن ۱.۶ کیلوگرمی به معنی یک کاربری سریع، روان و قدرتمند است و باوجود وزن سبک آن هرجایی قابل استفاده است.
لنوو علاوهبر پورتهای همیشگی مانند HDMI و USB از درگاههای منحصربهفرد و کارآمدی مثل Thunderbolt ۳/۴ و Type-C با پشتیبانی از Power Delivery برای این لپتاپ در نظر گرفته است.
شما از کدام مدل بیشتر استقبال میکنید؟