پایگاه خبری وب زوم
یکشنبه 25 خرداد 1404
کد خبر: 19101
پ

رسم کروکی تصادفات الکترونیکی شد

رسم کروکی تصادفات به صورت دستی و کاغذی در سراسر کشور متوقف شد و کلیه کروکی‌ها به صورت الکترونیکی ثبت خواهند شد.

رئیس پلیس راهور فراجا، از حذف کامل کروکی‌های کاغذی از فرآیند رسیدگی به تصادفات رانندگی از امروز خبر داد. طبق گفته او حذف رسم دستی کروکی‌ها، باعث افزایش سرعت و دقت در رسیدگی به پرونده‌های تصادفات می‌شود.

سردار تیمور حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره الکترونیکی شدن رسم کروکی تصادفات گفت: این اقدام در راستای هوشمندسازی خدمات پلیس راهور به شمار می‌آید و ما را به سمت ایجاد سیستمی کارآمدتر و شفاف‌تر هدایت می‌کند. با اجرایی شدن این طرح، فرآیند ثبت و بررسی تصادفات به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه‌های پیشرفته انجام خواهد شد. این تغییر به کاهش زمان انتظار شهروندان، کاهش خطاهای انسانی و افزایش شفافیت در رسیدگی به پرونده‌ها کمک خواهد کرد.

او از تمامی هموطنان خواست در صورت بروز هرگونه حادثه رانندگی، با آرامش و رعایت نکات ایمنی، نسبت به ثبت گزارش حادثه در سامانه‌های الکترونیکی پلیس راهور اقدام کنند.

ارسال دیدگاه