تهدیدهای سایبری نیازمند استفاده از ابزارهای اثباتشده امنیت است
همزمان با سازگار شدن مشاغل با شرایط جدید، مجرمان اینترنتی نیز در تلاش برای نفوذ در سازمانها و سرقت اطلاعات مهم هستند و البته سازمانها میتوانند با اتخاذ استراتژیها و ابزارهای امنیت سایبری از عوامل شناختهشده تهدید، از سازمان خود محافظت کنند.
خطر جنگ تجاری در کمین صنعت تراشه
شرکت TSMC تایوان که بزرگترین شرکت تراشه سازی قراردادی جهان است، در بحبوحه شکاف فزاینده میان آمریکا و چین برای نخستین بار هشدار داد که تنشهای تجاری ممکن است دسترسی به تجهیزات تولید کلیدی را مختل کرده و به فعالیتهای این شرکت لطمه وارد کند.
گوگل به گمراه کردن مصرفکنندگان استرالیایی متهم شد
دادگاه فدرال استرالیا در حکمی اعلام کرد گوگل برخی از مصرف کنندگان را درباره اطلاعات مکان شخصی که از طریق دستگاههای اندروید جمع آوری شده، گمراه کرده است.
شبکههای اجتماعی در پاکستان فیلتر شدند
پاکستان روز جمعه به طور موقت چندین سرویس شبکه اجتماعی در این کشور را فیلتر کرد.
حضور هواوی در شبکه ۵G رومانی ممنوع شد
دولت میانه روی رومانی لایحه ای را تصویب کرد که حضور چین و هواوی در توسعه شبکه ۵G این کشور را ممنوع می کند.
وی پی ان های معیوب آمریکایی عامل انتشار انبوه باج افزار
هکرها با سوءاستفاده از وی پی ان های معیوب شرکت فورتینت آمریکا توانستهاند به شبکههای رایانهای متعددی نفوذ کرده و باج افزارهای خود را بر روی آنها نصب کنند.
پلتفرمهای چینی برای جلوگیری از رفتار ضدرقابتی در بازار تعهد دادند
۱۲ شرکت اینترنتی چینی تعهد کرده اند از رفتارهای ضد رقابتی مانند جمع آوری اطلاعات مشتریان و سواستفاده از قدرت در بازار اجتناب کنند.
آلمان برای متوقف کردن جمع آوری اطلاعات واتساپ دست بکار شد
یکی از سخت گیرترین رگولاتورهای آلمان به دنبال دریافت دستور رسمی است تا جمع آوری اطلاعات کاربران توسط پیام رسان واتساپ را متوقف کند.
۵ شرکت بزرگ فناوری در آمریکا از خرید و ادغام منع می شوند
یک سناتور جمهوریخواه آمریکایی لایحه ای جدید ارائه کرده تا اپل، گوگل، فیس بوک، مایکروسافت و آمازون از هر گونه خرید و ادغام منع شوند.
جریمه یک میلیونی کارمند «تنسنت» به دلیل پیوستن به شرکت رقیب
یک کارمند سابق تنسنت به اتهام استخدام شدن در شرکت رقیب (بایت دنس) قبل از پایان یافتن توافقنامه عدم رقابتی آن به پرداخت ۱.۱ میلیون یوان جریمه محکوم شد.
قطع دسترسی کاربران در مقاطع حساس در آمریکا
یک حقوقدان با اشاره به رفتار کشورهای مختلف برای مدیریت فضای مجازی، معتقد است که اهمال کاری مسئولین اجرایی حوزه ارتباطات، عامل اصلی لجام گسیختگی فعلی فضای مجازی در کشور است.
فیسبوک تهدید دولت استرالیا برای تغییر موضع را تکذیب کرد
به دنبال تاکید دولت استرالیا در زمینه ضرورت پرداخت پول از سوی فیسبوک به ناشران خبر در این کشور و انتشار خبرهایی در مورد مقابله این شرکت، فیسبوک موضوع را تکذیب کرده است.
تاکتیک هواوی برای خنثی کردن اثر تحریمهای آمریکایی
شرکت هواوی چین تاب آوری کسب و کارش را اولویت اصلی خود قرار داده و تلاش می کند به منظور چیره شدن بر تحریمهای آمریکا، توانمندیهای نرم افزاری را توسعه دهد.
چین واکسن های کووید۱۹ را با هم ترکیب می کند
به گفته یکی از مقامات بهداشت چین، این کشور تصمیم دارد برای ارتقای قابلیت حفاظت واکسن های کووید۱۹، آنها را ترکیب کند.
ربات های سنگاپوری شیر و تخم مرغ به در خانه ها می برند
۲ربات در سنگاپور برای خانوارهای سنگاپوری خواروبار از جمله شیر و تخم مرغ ارسال می کنند.
فشار اروپا برای مقابله با سواستفاده آنلاین از کودکان
چند کشور اروپایی معتقدند شرکتهای فناوری از جمله گوگل و فیس بوک باید درباره اقدامات مقابله با سواستفاده جنسی آنلاین از کودکان شفاف تر عمل کنند و اقدامات قدرتمندتری انجام دهند.
شرکتهای تجاری هدف اول حملات سایبری دولتها شده اند
نتایج یک پژوهش جدید علمی نشان میدهد در سالهای اخیر شرکتهای تجاری به هدف اول حملات سایبری مورد پشتیبانی دولتها مبدل شدهاند.
رونمایی روسیه از شیوه جدید فیلترینگ
به نظر میرسد که روسیه، در تلاش برای مقابله با توییتر، یک شیوه جدید سانسور را به کار گرفته و به جای مسدودسازی مستقیم این شبکه اجتماعی، با استفاده از فناوریهای کمسابقهای، سرعت توییتر را پایین آورده است.
ICT پردرآمدترین صنعت در اروپا شد
مطابق گزارش اداره آمار اتحادیه اروپا (یورواستات)، صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات طی سال ۲۰۱۸ در دوازده کشور اتحادیه اروپا بالاترین میزان درآمد را داشته و در چهار کشور دیگر اتحادیه نیز از نظر کسب درآمد در جایگاه دوم قرار داشته است.
چین تا سال آینده ۵ میلیارد دوز واکسن کرونا تولید میکند
چین اعلام کرده تا سال آینده ظرفیت تولید انواع واکسنهای کرونای تولیدی شرکتهای داخلی این کشور به ۵ میلیارد دوز در سال افزایش مییابد.
نشست اضطراری مدیران ۲۰ شرکت بزرگ درباره کمبود تراشه
مدیران ارشد ۲۰ شرکت بزرگ که نگران کمبود جهانی تراشه هستند، برای بحث درباره این وضعیت دوشنبه هفته جاری در کاح سفید حضور پیدا می کنند.
پیروزی گوگل در شکایت نقض کپی رایت اوراکل
دادگاه عالی آمریکا در حکمی اعلام کرد شرکت گوگل در استفاده از کد نرم افزاری اوراکل برای ساخت سیستم عامل اندروید، مرتکب نقض کپی رایت نشده است و به این ترتیب گوگل از پرداخت خسارت چندمیلیارد دلاری نجات پیدا کرد.
انگلیس به جنگ فیسبوک می رود
انگلیس تصمیم دارد با تصویب قوانین جدید اجازه ندهد فیس بوک رمزگذاری سر به سر را در اپلیکیشن های زیر مجموعه خود اجرا کند زیرا این فناوری معایبی برای امنیت کودکان در فضای آنلاین دارد.
روسیه از تهدید فیلترینگ توییتر دست برداشت
روسیه از تهدید برای مسدود کردن توییتر عقب نشست و اعلام کرد این پلتفرم شبکه اجتماعی تلاشها برای حذف محتوایی که مقامات این کشور غیرقانونی می دانند را سرعت بخشیده است.
حمله هکرها به دانشجویان و کارمندان دانشگاه های آمریکایی
دانشگاه کالیفرنیا به کارمندان و دانشجویانش اعلام کرده اطلاعات آنها توسط گروهی از هکرها سرقت شده است. حدود ۳۰۰ سازمان دولتی، شرکت خصوصی و دانشگاه تحت تاثیر این حمله هکری قرار گرفته اند.
نصب نرم افزار روسی در همه گوشیهای روسیه اجباری شد
روسیه ملزم کرد همه دستگاههای هوشمند از جمله تلفنها، رایانهها و تلویزیونها در این کشور نرم افزار روسی از پیش نصب شده داشته باشند.
چین تولید تراشههای ۷ نانومتری را آغاز کرد
یک شرکت سازنده نیمه هادی در چین برای اولین بار تولید تراشههای پیشرفته هفت نانومتری را در این کشور آغاز کرده است.
توقف استفاده از لاین برای اطلاعات حساس دولت ژاپن
دولت ژاپن تصمیم گرفت استفاده از اپلیکیشن پیام رسان محبوب لاین برای تبادل اطلاعات حساس را موقتا متوقف کند.
ماراتون جهانی برای ساخت کارخانههای تراشهسازی
دولتهای سراسر جهان در مواجهه با کمبود تراشه که صنایع خودروسازی و لوازم الکترونیک را با چالش جدی روبرو کرده و وابستگی آنها به شرکتهای تایوانی را بارز کرده است، حمایت مالی عظیمی برای ساخت کارخانههای تولید نیمه رسانا فراهم میکنند.
هشدار دولت هند به پلتفرم های انتشار ویدئو
به گفته وزیر فناوری هند پلتفرم های انتشار ویدئو و فیلم در این کشور باید مسئولیت محتوای انتشاری خود را برعهده گیرند و درهمین راستا قوانین جدیدی وضع شده است.
سرمایهگذاری ۱۵۰ میلیون دلاری ابوظبی در تلگرام
صندوق دولتی ابوظبی و شرکت ابوظبی کاتالیست پارتنرز مجموعا ۱۵۰ میلیون دلار در اپلیکیشن پیام رسان تلگرام سرمایه گذاری کردند.
احتمال بروز اختلال در سامانههای کامپیوتری با آغاز سال ۱۴۰۰
مرکز مدیریت راهبردی افتا هشدار داد که با آغاز سال ۱۴۰۰ در سامانههای کامپیوتری و پایگاههای اطلاعاتی که فیلد سال در آنها به صورت دو رقمی نگهداری میشود، احتمال بروز اختلال وجود دارد.